Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На Волині розповсюджували друковану продукцію щодо попередження насильства в сім’ї

Запам’ятайте ці номери телефонів!

Фото socioprostir.org.ua.

На Волині розповсюджували друковану продукцію щодо попередження насильства в сім’ї

Акція відбулася в Горохівському районі

Як інформує goradm.gov.ua, протягом минулого тижня фахівці Горохівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості та  працівники служби у справах дітей райдержадміністрації провели роботу з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах на території Берестечківської міської, Лобачівської, Смолявської, Перемильської та Галичанської сільських рад.

Провели роботу з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах на території Берестечківської міської, Лобачівської, Смолявської, Перемильської та Галичанської сільських рад.

З   метою   попередження   будь-яких   форм   насильства   у сім’ях, які    потрапили у  складні  життєві  обставини проведено  роботу щодо недопущення та усунення чинників, що спричиняють виникнення і поширення негативних явищ. Проведено бесіди щодо необхідності створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей. З метою працевлаштування дорослих членів сім’ї ознайомлено з актуальними вакансіями в районі та за його межами.

Працівниками центру розповсюджено друковану продукцію щодо попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

Горохівський РЦСССДМ.

Запам’ятайте ці номери телефонів!
Запам’ятайте ці номери телефонів!

 

Telegram Channel