Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Локачах безробітним запропонували укласти контракт для проходження військової служби

У ЗСУ є вакансії!

Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості

У Локачах безробітним запропонували укласти контракт для проходження військової служби

У районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій Представники Локачинського районного військового комісаріату Ірина Маковська та Олександр Шолуха розповіли пошукачам роботи із тим, як укласти контракт із ЗСУ

Учасники зустрічі отримали роздаткові матеріали із зазначенням документів для оформлення особової справи. Також слухачам розповіли про розмір грошового забезпечення для військовослужбовців, що проходять службу за контрактом, зокрема, в зоні ООС.

Багато питань стосувалось речового забезпечення та надання військовослужбовцям житла.

Також ознайомили з можливістю отримання безкоштовної освіти після проходження служби, безкоштовне санаторно-курортне лікування, компенсацію із бюджету середнього заробітку та збереження місця роботи.

Багато питань стосувалось речового забезпечення та надання військовослужбовцям житла. Піднімалася тема надання соціальних відпусток, виплати матеріального забезпечення, навчанням у центрах підготовки. Наприкінці зустрічі Ірина Маковська запропонувала всім охочим звернутись до військового комісаріату та заключити контракт для проходження військової служби, інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Telegram Channel