Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
США не впустили членів делегації Лаврова, які їхали на Генасамблею ООН

Росіяни обурюються.

government.ru

США не впустили членів делегації Лаврова, які їхали на Генасамблею ООН

У візах напряму не відмовили. Членам делегації не повернули в строк паспорти, які зараз перебувають в посольстві

Американське посольство в Москві не видало візи десяти членам російської делегації, яка повинна була супроводжувати главу МЗС РФ Сергєя Лаврова у поїздці в Нью-Йорк для участі в сесії Генеральної асамблеї ООН, пише «Європейська правда» з посиланням на російське видання «Коммерсант».

Американська сторона не оформила візи для кількох членів російської делегації, яка прямувала на Генасамблею ООН.

Про те, що росіяни не отримали візи, виданню розповів глава комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов. Депутат повідомив, що візи не отримали він, його колега з Держдуми Леонід Слуцький і 8 співробітників МЗС РФ, включаючи головного перекладача і главу генерального секретаріату МЗС РФ Сергія Бутіна.

«Безпрецедентна ситуація. Американська сторона не оформила візи для кількох членів російської делегації, яка прямувала на Генасамблею ООН. В цілому десять осіб. Головним чином - представники МЗС, які повинні були вилетіти в Нью-Йорк, щоб забезпечувати змістовну роботу російської делегації», – розповів Косачов.

За його словами, мова йде про фахівців різних напрямів і департаментів, які ведуть відповідну проблематику на Генасамблеї ООН.

Telegram Channel