Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Голова Любешівської ОТГ налагоджує зв'язки з європейськими інвесторами

Олег Кух з іноземними експертами та держпосадовцями Польщі обговорюють «Роль добровільних пожежних команд у суспільному житті».

Фото: Район Любешів

Голова Любешівської ОТГ налагоджує зв'язки з європейськими інвесторами

Сьогодні селищний голова Олег Кух перебуває з дводенною, 23-24 вересня, робочою поїздкою у Любліні (Республіка Польща), де бере участь та виступає з доповіддю у VIII Конгресі ініціатив Східної Європи

Конгрес ініціатив Східної Європи створює платформу для тривалих транскордонних відносин Європейського Союзу та країн Східного партнерства, а також є форумом ідей в галузі міжнародної співпраці, повідомляє сайт Любешівської РДА.

Дискусії під час Конгресу поділено на блоки, присвячені, регіональному партнерству, транснаціональному та регіональному співробітництву.

Олег Іванович презентував учасникам Конгресу Любешівську ОТГ.

Очільник громади  разом з іноземними експертами та державними посадовцями Польщі обговорюють тему «Роль добровільних пожежних команд у суспільному житті». Виступаючи перед присутніми, Олег Іванович презентував учасникам Конгресу Любешівську ОТГ, розповів про те, як налагоджена робота по формуванню добровільних пожежних команд у Волинських ОТГ та у нашій громаді зокрема, а також висловив сподівання щодо налагодження зв’язків з потенційними європейськими інвесторами, тісної партнерської співпраці з учасниками сьогоднішнього Конгресу.

Як уже повідомлялося, Волинь отримає 200 тис. євро для зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів. Ці кошти може отримати і Любешівська ОТГ, адже наша громада є учасником проєкту «Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів у порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області» у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща–Білорусь–Україна 2014–2020. Селищний голова Олег Кух, який є керівником  Асоціації органів місцевого самоврядування Волинської області "Волинська економічна ліга" очолить Комітет з оцінки, який створять при Волинській обласній раді для успішної реалізації проєкту.

Telegram Channel