Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
 У Рожищі відсвяткували 30-річчя заснування народного аматорського хорового колективу «Надвечір'я»

Пісня стала у їхньому житті стимулом, підтримкою та розрадою, і її радо дарують людям.

Рожищенська ОТГ

У Рожищі відсвяткували 30-річчя заснування народного аматорського хорового колективу «Надвечір'я»

З цієї нагоди 19 вересня в районному будинку «Просвіта» відбувся концерт

Свято зібрало чимало поціновувачів творчості колективу. З вітальними словами, відзнаками, квітами та подарунками для ювілярів виступили  голова райдержадміністрації Інна Гайворонська, заступник голови районної ради Раїса Кучмук, Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук, директор РД «Просвіта» Сергій Горбач, директор територіального центру Галина Поліщук, начальник відділу культури РДА Тетяна Новосад, а також колеги і друзі.

Творчий колектив «Надвечір'я» був заснований у 90-х роках, згуртував людей різних професій та поглядів.

Дитяча музична школа і будинок дитячої творчості привітали запальною музикою і танцями, а гурт співочого «батальйону» з села Трилісці подарував усім сміх та веселий настрій. Співали й самі ювіляри, і не лишили байдужим жодного з присутніх у залі.

Творчий колектив «Надвечір'я» був заснований у 90-х роках, згуртував людей різних професій та поглядів, для яких пісня стала у житті стимулом, підтримкою та розрадою, і її радо дарують людям.

Першим засновником колективу був нині покійний Петро Єпішев. Його подальшими керівниками були Ганна Чубок, хоровий диригент Євгенія Сасовська, місцевий композитор Анатолій Вольський,, завдяки їхній професійност колектив неодноразово був нагороджений дипломами та грамотами. Нині ним керує Алла Павлюк.

Telegram Channel