Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Турійщині є спецавто для перевезення людей з інвалідністю

Коштує спецавтомобіль 1,2 мільйона гривень. До реалізації проєкту долучилася місцева об’єднана територіальна громада.

ФОТО ілюстративне

На Турійщині є спецавто для перевезення людей з інвалідністю

Новий мікроавтобус придбаний відповідно до Програми Міністерства соціальної політики України для надання послуг людям з порушеннями опорно-рухового апарату

З цієї нагоди у територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійської селищної ради завітали начальник Волинського обласного відділення фонду захисту інвалідів Валерій Шевчук та Турійський селищний голова Олексій Безсмертний.

-Турійський терцентр отримав спецавтомобіль завдяки тому, що розробив успішний соціальний проєкт, який підтримали у міністерстві. Трохи раніше такі ж авто надійшли у Прилісненську, Зимненську та Любешівську об’єднані територіальні громади», – сказав Валерій Шевчук.

Турійський терцентр отримав спецавтомобіль завдяки тому, що розробив успішний соціальний проєкт, який підтримали у міністерстві.

Коштує спецавтомобіль 1,2 мільйона гривень. До реалізації проєкту долучилася місцева об’єднана територіальна громада. Її внесок – до 50 тисяч гривень йде на оформлення документації на авто.

Як повідомив Турійський селищний голова Олексій Безсмертний, на території ОТГ нині проживає 29 повнолітніх людей різного віку, які пересуваються на візках. Крім того, спецавто буде обслуговувати й мешканців інших сіл Турійського району. З цією метою підписали відповідний меморандум.

 

Telegram Channel