Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
 Маневицькій бібліотеці - 80 років

Подякували тим, хто береже храм книги.

Маневицька РДА

Маневицькій бібліотеці - 80 років

На свято завітали представники влади, ветерани бібліотечної галузі, теперішні працівники районної та сільських бібліотек, шанувальники та вдячні читачі

Учора в Маневицькій центральній районній бібліотеці відзначали знакову подію – 80-ти річний ювілей! 

Під час святкового заходу колишні завідувачки та директори бібліотеки ділились спогадами, розповідали історію і спільно тішилися сучасною сьогоднішньою бібліотекою.

 Перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Бурак вручив нагороди Оксані Іванівні Манзюк - завідувачу бібліотекою – філією села Велика Яблунька Маневицької РЦБС та Галині Павлівні Халик - ветерану праці бібліотечної справи.

Діти і книга – основа нашого майбутнього, і саме, завдячуючи таким людям, які сьогодні працюють у бібліотеках нашого району, ми можемо бути впевнені у завтрашньому дні нашої держави.

 Андрій Ігорович звернувся до усіх бібліотекарів зі словами вітань та глибокої вдячності і сказав:

- Діти і книга – основа нашого майбутнього, і саме, завдячуючи таким людям, які сьогодні працюють у бібліотеках нашого району, ми можемо бути впевнені у завтрашньому дні нашої держави. Поєднавши в собі молодечий запал і виважений досвід, ви зуміли заманити в ось цей храм книги, як читача, так і учасників різноманітних тематичних заходів. Щира вдячність усім професіоналам-бібліотекарям і тим, хто причетний до книги.

Джерело: Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Маневицької райдержадміністрації
Telegram Channel