Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Маленькі волиняни звернулися до Президента Володимира Зеленського та українців (Відео)

Ці люди щодня борються за повноцінне життя.

youtube.com

Маленькі волиняни звернулися до Президента Володимира Зеленського та українців (Відео)

«Солодкі» діти з усієї держави, нашої області, зокрема, розповіли про проблеми, з якими щодня зустрічаються борючись з невиліковною хворобою. Хворі на цукровий діабет пацієнти просять земляків підтримати акцію, яка відбудеться 3 жовтня о 10.00 біля Арки дружби народів у Києві

Мета заходу - звернути увагу чиновників і Президента Зеленського на проблеми хворих з цукровим діабетом I типу, які змушені купувати ліки за свої гроші і самостійно боротися з системою.

Наразі в Україні 185 тисяч інсулінозалежних дітей, в області таких 262. Близько 27000 дорослих волинян мають цукровий діабет, з них 4673 — інсулінозалежні.

«Наше життя — це ін’єкції інсуліну понад 5 разів на добу, понад 10 уколів у палець, постійний підрахунок вуглеводів, щоденний страх ускладнень можливих наслідків хвороби. Ми втомилися благати лікарів про отримання якісного інсуліну, а владу — про його фінансування. Відстоювати законну підгрупу А, або дозвіл на заняття професійним спортом. Доводити кожні два роки, що хворіємо на невиліковну хворобу», - розповіли маленькі пацієнти. Окрім того волиняни зазначають, що стійно доводиться вишукувати засоби для сучасної компенсації, фахівців щоб здобути омріяну вагітність, сподіватися, що їх приймуть на гідну роботу чи дозволять відвідувати дитячий садочок.

Наразі в Україні 185 тисяч інсулінозалежних дітей, в області таких 262. Близько 27000 дорослих волинян мають цукровий діабет, з них 4673 — інсулінозалежні. Наші земляки також приєднуються до всеукраїнської акції й просять суспільство не бути байдужими до їхніх проблем.

 

Telegram Channel