Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У Рівному «заглушки» міняли на каву

Безпека - це ти!

Чарівне

У Рівному «заглушки» міняли на каву

У Рівному запустили флешмоб безпеки

Депутат Рівненської міської ради Олександр Курсик і ректор Рівненської духовної семінарії Олександр Третяк розпочали новий челендж, мета якого вберегти життя водіїв і пасажирів.

Суть акції полягає в тому, аби не забувати користуватись пасками безпеки. За це ініціатори обіцяють смачну каву.

Про умови челенджу розповідає Олександр Курсик: «Користуватися пасками безпеки треба 21 добу. Адже саме за стільки часу виробляється будь-яка позитивна звичка. 

 

Слід також витягувати з автівок «заглушки» у гніздах пасків безпеки. Їх обміняють у мережі кав‘ярень "БаркасКава" на філіжанку смачної кави, або віддадуть ініціаторам акції і вони пригостять їх власників кавою. Перевагу матимуть ті, хто залучить до цього процесу друзів і знайомих.

Також ініціатори закликають знімати все це на відео із закликом користуватись пасками безпеки під час кермування автомобілем. 

А коли назбирають відповідну кількість «заглушок» - зроблять з них креативний пам‘ятник у Рівному.

Акцію підтримали в головному управлінні Патрульній поліції в Рівненській області. 

До участі в ній Олександр Курсик запросив народного депутата Верховної Ради України попереднього скликання Юрія Вознюка, депутата Рівненської обласнсої ради Олександра Корнійчука, віце-президента футбольного клубу "Верес" Андрія Біланчука та інших відомих у краї осіб. 

А коли назбирають відповідну кількість «заглушок» - зроблять з них креативний пам‘ятник у Рівному.

Нагадаємо, днями у головному управлінні Патртульної поліції України повідомили, що Рівненщина посідає п’яте місце за загальнодержавним рейтингом зростання кількості шляхово-транспортних пригод за 8 місяців цього року. За цей період загинуло вже 80 осіб, більшість з яких знехтували дотриманням правил дорожнього руху.

Джерело: Чарівне
Telegram Channel