Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Четверо лучанок отримали Почесне звання «Мати-Героїня»

Вже 269 лучанокі отримали це почесне звання.

ФОТО: Суспільне. Волинь

Четверо лучанок отримали Почесне звання «Мати-Героїня»

Це мама шести дітей Любов Мандзюк, а також мами, які народили і виховують по п’ятеро дітей: Наталія Кравчук, Світлана Сапожнік та Наталія Хорошенко

Посвідчення лучанкам вручила директорка департаменту соціальної політики Луцької міської ради Вікторія Майборода. Вона розповіла, що в Луцьку таке звання мають більше двох сотень матерів, повідомляє Суспільне.Волинь.

Довелося, звичайно, вкласти багато праці, багато труда, недоспаних ночей.

Багатодітна мама Світлана Сапожнік каже, що троє її дітей уже отримали освіту та працюють, молодші навчаються в школі. Жінка розповідає, що сама виросла у  багатодітній родині.

Світлана Сапожнік, Мати-Героїня: «В моїх батьків тільки троє дітей, а в нас з чоловіком п’ятеро дітей. Я дуже рада, що цей день настав, що діти вже виросли, і слава Богу, що живі-здорові. Прийшлося, звичайно, вкласти багато праці, багато труда, недоспаних ночей…Це все великий труд, щоб дожити до такого дня.»

Вікторія Майборода, директорка департаменту соціальної політики Луцької міської ради: «Це як на мене - найвизначніша подяка для людей, які роблять дуже багато не тільки для міста. Але, взагалі, для нашої держави, їх сім’ї є прикладом для наслідування, їхні дітки поповнюють число талановитих дітей  в місті Луцьку і будуть в майбутньому розбудовувати нашу державу. І дуже приємно, що у нас вже 269 матерів, які отримали це почесне звання.»

Telegram Channel