Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Команда працівників закладів освіти Колківської ОТГ перемогла в конкурсі «Кашоварів»

Гарбузова каша приготовлена Світач Ольгою Василівною зайняла перше місце у конкурсі кашоварів.

Колківська ОТГ

Команда працівників закладів освіти Колківської ОТГ перемогла в конкурсі «Кашоварів»

19-21 вересня відбулися традиційні обласні туристичні змагання серед педагогічних працівників. На мальовничих просторах біля села Гаразджа Луцького району дебютувала команда працівників закладів освіти Колківської селищної ради

Довгі розмови біля вечірнього вогнища, багато конкурсів, тренування та кілометри намотані під-час долання змагальної програми, йдеться на сайті Колківської ОТГ.

1-й день змагань видався вдалим, гарбузова каша приготовлена Світач Ольгою Василівною зайняла перше місце у конкурсі кашоварів. На 2-й день, не зважаючи на град, дощ та повалені вітром дерева, команда-дебютант замкнула шестірку команд, які виконали усі завдання крос-походу. Другого дня також команда посіла 4-те місце у конкурсі туристичної самодіяльності. Переночувавши найхолоднішу ніч, наші спортсмени задавали ритм у змаганнях з водного та велосипедного туризму. У результаті заслужене 7 загальнокомандне місце з поміж 14 команд.

Гарбузова каша приготовлена Світач Ольгою Василівною зайняла перше місце у конкурсі кашоварів.

Велика подяка: тренерам Федорчуку Віктору Тимофійовичу та Ткаченку Василю Вікторовичу, керівникам ОЗНВК Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів- ліцей Котеленцю Віталію Дмитровичу та ЦРТДЮ Колківської селищної ради Луговій-Романюк Алі Ярославівні за надане обладнання та сприяння участі спортсменів у змаганнях. Велика подяка керівникам шкіл та рідним, хто відрядив та виконував обов'язки педагогів, мам, татусів, які на три дні стали спортсменами.

Подяка найкращій команді: Город Вірі Василівні, Назарчук Марії Петрівні,Світач Ользі Василівні, Бойку Миколі Сергійовичу, Бортнику Володимиру Володимировичу, Федорчуку Віктору Тимофійовичу, Ткаченку Василю Вікторовичу.

Telegram Channel