Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Як безробітна волинянка відкрила у Затурцях піцерію

Нині пані Ольга задоволена своїм бізнесом.

facebook/volsz.gov.ua

Як безробітна волинянка відкрила у Затурцях піцерію

За сприяння служби зайнятості Ольга Ліпчевська започаткувала власну справу

Існує чимало прикладів успішних підприємців– колишніх безробітних, які за сприяння служби зайнятості започаткували власну справу та успішно впроваджують її в життя. Яскравим прикладом є бізнес Ольги Ліпчевської, який функціонує у селі Затурці Локачинського району,  інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Про зазначену послугу жінка дізналася із місцевих засобів масової інформації і відразу зацікавилася. Перебуваючи на обліку як безробітна, вона відвідала семінар «Як розпочати свій бізнес», де отримала інформацію про перспективи розвитку підприємництва в районі. Кар’єрний радник Iryna Kyrychuk детально роз’яснила законодавчі аспекти започаткування бізнесу і ознайомила з поняттями бізнес-ідеї та бізнес-плану.

З вибором напрямку своєї підприємницької діяльності не вагалась, адже Ольга Ліпчевська вже мала досвід роботи кухонного робітника, тож вирішила відкрити кафе-піцерію. 

Профдіагностичне тестування ще раз підтвердило її готовність започаткувати власний бізнес. З вибором напрямку своєї підприємницької діяльності не вагалась, адже Ольга Ліпчевська вже мала досвід роботи кухонного робітника, тож вирішила відкрити кафе-піцерію.

Все вдалося: нині пані Ольга задоволена своїм бізнесом і вважає, що головне у професійному зростанні – не зупинятись на досягнутому та наполегливо боротись з труднощами/

Telegram Channel