Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У Ковелі запрацював спортивний зал для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації

Вихованці «Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей» мають тепер класний спортзал.

voladm.gov.ua

У Ковелі запрацював спортивний зал для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації

Сучасний ремонт у приміщенні спортивного залу зроблений завдяки благодійному фонду «Позитивна взаємодія»

Комунальна установа «Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» діє з 2008 року. Метою діяльності закладу є  проведення комплексної корекції (соціальної, психологічної та педагогічної) та реабілітації дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, інформує Волинська ОДА. За час існування закладу допомогу в ньому отримали 1020 дітей. Зараз у Центрі перебуває 42 вихованці.

Сучасний ремонт у приміщенні спортивного залу зроблений завдяки благодійному фонду «Позитивна взаємодія». Там облаштовано  роздягальні та душові кімнати. БФ «Позитивна взаємодія» створено Марією, Павлом та Борисом Мовчанами. Почесною головою фонду обрано Марійку Мовчан, яка є ученицею 10 класу Ковельської гімназії.

БФ «Позитивна взаємодія» створено Марією, Павлом та Борисом Мовчанами. Почесною головою фонду обрано Марійку Мовчан, яка є ученицею 10 класу Ковельської гімназії.

Вітаючи учасників заходу, Марійка зазначила, що завжди мріяла об‘єднати зусилля небайдужих дорослих щодо вирішення питань допомоги дітям. І її ідея знайшла втілення у подарунку для вихованців закладу – дітей із непростою долею – сучасному спортивному залі.

За активну благодійну, волонтерську та громадську діяльність оголошено подяку голови облдержадміністрації та голови обласної ради найбільш активним учасникам благодійного проекту.

Telegram Channel