Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Любешівщині у двох ліцеях проведуть енергоаудит

За результатами енергоаудиту будуть розроблені рекомендаційні заходи щодо підвищення енергоефективності ліцеїв.

lubeshivska-gromada.gov.ua

На Любешівщині у двох ліцеях проведуть енергоаудит

Любешівська селищна рада виграла конкурс на проведення енергоуадиту

У двох навчальних закладах Любешівської ОТГ – Деревківському ліцеї та Березичівському ліцеї проводять комплексний енергоаудит будівель, інформує Любешівська селищна рада.

Це стало можливим завдяки участі Любешівської селищної ради у конкурсі на отримання фінансування заходів з підвищення енергоефективності для громадських будівель в рамках ініціативи «Розумний енергетичний менеджмет в ОТГ», що впроваджується в рамках проєкту українсько-німецького співробітництва GIZ  «Енергоефективність у громадах II».

Зазначені навчальні заклади відібрані як такі, що мають найбільше питоме споживання енергоносіїв на 1 квадратний метр опалювальної площі.  

Енергоаудит – це процедура, яка відповідає на декілька важливих питань: де і з якої причини в будівлі  відбуваються втрати тепла та електрики, що конкретно необхідно зробити, щоб підвищити енергоефективність будівлі, наскільки покращаться умови перебування після проведення комплексу рекомендованих дій з теплової модернізації і скільки все це буде коштувати.

Зазначені навчальні заклади відібрані як такі, що мають найбільше питоме споживання енергоносіїв на 1 квадратний метр опалювальної площі. За результатами енергоаудиту будуть розроблені рекомендаційні заходи щодо підвищення енергоефективності цих будівель.

Telegram Channel