Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 У Рожищі визначилися, хто будуватиме Дитячий будинок сімейного типу

Переїзд у новий будинок дасть можливість отримати любов та турботу для ще п’яти дітей-сиріт.

Рожищенська РДА

У Рожищі визначилися, хто будуватиме Дитячий будинок сімейного типу

Помешкання готують для сім’ї з села Корсині Рожищенського району.

 6,3 мільйона гривень спрямували на будівництво дитячого будинку сімейного типу у місті Рожище, йдеться на  сайті Рожищенської РДА.

Переможцем визначено ТОВ «Луцьккомунбуд», яке запропонувало збудувати дитячий будинок за 4 мільйони 999 тисяч грн

Тендер на будівництво було оголошено 28 серпня 2019 року. Замовник – департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації. Очікувана вартість закупівлі – 6 мільйонів 148 тисяч 203 гривні. За словами заступника голови обласної державної адміністрації Валентина Цьося аукціон відбувся 16 вересня 2019 року.

— У тендері брало участь чотири будівельних організації. Внаслідок торгів переможцем визначено ТОВ «Луцьккомунбуд», яке запропонувало збудувати дитячий будинок за 4 мільйони 999 тисяч гривень. Тобто, завдяки торгам вдалося зекономити більше мільйона гривень. На сьогодні триває період оскарження. Якщо скарг не буде – договір плануємо укладати 7 жовтня 2019 року, – повідомив Валентин Іванович.

Таким чином, будівництво ДБСТ у Рожищі розпочнеться вже цього року. До слова, помешкання готують для сім’ї з села Корсині Рожищенського району. На сьогодні на виховання та спільне проживання до цієї сім’ї влаштовано п’ятеро дітей. Переїзд у новий будинок дасть можливість отримати любов та турботу для ще п’яти дітей-сиріт. Подружжя пройшло спеціальні навчання та отримало відповідні дозволи.

Telegram Channel