Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Мудрість ваша залишиться в майбутніх  поколіннях»

1 жовтня - День людей похилого віку.

pon.org.ua

«Мудрість ваша залишиться в майбутніх поколіннях»

Любешівський селищний голова Олег Кух привітав краян з нагоди дня людей похилого віку та дня ветерана

1 жовтня в Україні відзначають День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

 Ви виростили дітей, а тепер віддаєте доброту, любов і ласку своїм онукам і правнукам. Ви щедро ділитеся своїм життєвим досвідом, - і мудрість ваша залишиться в майбутніх поколіннях.

«Цього дня ми віддаємо данину щирої поваги вам, нашим батькам, пенсіонерам, ветеранам війни та праці, чий внесок у розвиток рідного краю дуже вагомий, адже саме ви будували нашу країну, виборювали її незалежність.  Ви виростили дітей, а тепер віддаєте доброту, любов і ласку своїм онукам і правнукам.  Ви щедро ділитеся своїм життєвим досвідом, - і мудрість ваша залишиться в майбутніх поколіннях.

Бажаю всім людям поважного віку залишатися діяльними й активними. Хай ваші вже не молоді роки не знесилюють вас, а піднімають морально та духовно. Пам’ятайте, що ваш неоціненний життєвий досвід вкрай потрібний нинішній молоді. Зичу кожному з вас доброго здоров’я, сімейного затишку, достатку, поваги і любові», - йдеться у зверненні Олега Куха на сайті Любешівської ОТГ.

Telegram Channel