Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Оксана Білозір в Шацьку... ліпила пончики

Народна артистка України перебуває на Волині в рамках Програми «Оздоровлення економіки України».

facebook.com/imberovskij

Оксана Білозір в Шацьку... ліпила пончики

Народна артистка є офіційним послом бренду (Brand ambassador) в Україні Програми «IMTD» (USA) «Оздоровлення економіки України». До слова, «IMTD інтернешенл» – це міжнародне кооперативне співтовариство, зареєстроване в Україні, що об’єднує велику кількість фізичних та юридичних осіб, які зацікавлені: у розвитку кооперативного руху, ділової активності, зміцненню виробничих потужностей, збільшенню товарообігу, налагоджені міжнародної співпраці та підвищенні економічного статусу своїх країн

Кілька тижнів тому Оксана Білозір відвідала Волинську область, аби презентувати проект по залученню грантових коштів для розвитку малого бізнесу в регіоні. 

А учора народна артистка України, народна депутатка чотирьох скликань завітала у Шацьк. Про це на своїй сторінці у фейсбуці інформував Михайло Імберовський

«Шацький пончик відомий і смачний, але приготований разом із Оксаною Білозір - це просто фантастика! Проте, справжня мета нашої роботи сьогодні у Шацьку інша, а саме заможний українець!» - написав депутат Волинської обласної ради. Детальніше розповісти про візит Оксани Білозір в озерний край політик пообіцяв згодом. 

«Нову грантову стратегію» та міжнародний грантовий проект «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України» презентували 24 серпня 2019 року. В Україні цей Проект реалізується Споживчим Товариством «Ай.Ем.Ті.Ді. - ІНТЕРНЕШНЛ».

З вересня 2019 року розпочався Великий всеукраїнський тур по презентації проекту «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України» у всіх регіонах України.

Шацький пончик відомий і смачний, але приготований разом із Оксаною Білозір - це просто фантастика!

Мета проекту – надати фінансову та експертну допомогу представникам малого та середнього бізнесу, а також сприяти налагодженню співпраці з органами місцевого самоврядування та розвитку комунального бізнесу в Україні.

1-2 жовтня 2019 року офіційна делегація IMTD International перебуває з робочим візитом у місті Луцьку, для обговорення можливих напрямків співпраці та презентації Міжнародної Програми «Оздоровлення економіки України».

2 жовтня 2019р. о 13:00 відбудеться зустріч-презентація Міжнародної Програми «Оздоровлення економіки України» у Луцькому Національному Технічному Університеті.

Основні теми зустрічі:

-презентація Міжнародної Програми «Оздоровлення економіки України»;

найомство з авторами Програми та представниками донорських організацій від IMTD-USA (пряме відео-включення з Вашингтону США);

ова система виділення грантів для розвитку малого та середнього бізнесу в Україні;

часть у міжнародній кооперації та сучасні напрямки розвитку кооперації в Україні;

півпраця та інфраструктурний розвиток територіальних громад;

-прозорий бізнес без корупції — світовий тренд сьогодення;

амоорганізація та взаємодія.

Telegram Channel