Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Активних ковельчан об’єднав патріотичний велопохід у «Волинську Січ»

Велолюбителі обрали маршрут з перешкодами.

kovelrada.gov.ua

Активних ковельчан об’єднав патріотичний велопохід у «Волинську Січ»

Молодіжний центр «Місто ідей» організував патріотично-туристичний захід, присвячений Всесвітньому Дню туризму

Компанія активних велолюбителів відправилася у центр національно-патріотичного виховання "Волинська Січ", що знаходиться у селі Городилець. Втім, маршрут обрали з перешкодами і значно довший - через село Зелена, інформує Ковельська міська рада.

У  "Волинській Січі" велосипедистів зустріли «Скіф» та «Веснянка», а також їхні помічники-інструктори «Леля» і «Підкова», які підготували для них цікаві завдання. 

Учасники марафону долали смугу перешкод, проходили естафету у спортивному лабіринті, стріляли в тирі з лука і з страйкбольної зброї, долучились до командної, військово-патріотичної гри «Лазертаг» (безконтактний лазерний бій). 

Учасники марафону познайомились з роботою центру та спробували і себе у ролі його мешканців. Вони долали смугу перешкод, проходили естафету у спортивному лабіринті, стріляли в тирі з лука і з страйкбольної зброї, долучились до командної, військово-патріотичної гри «Лазертаг» (безконтактний лазерний бій).

Молодіжний велопохід поєднав у собі активний відпочинок, національно-патріотичне виховання, туристичні змагання та знайомство неймовірних людей з подібними цілями та життєвими пріоритетами.

Telegram Channel