Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Володимирі-Волинському в під’їздах міських багатоповерхівок міняють старі дерев’яні вікна на нові енергозберігаючі

Заміна вікон на пластикові буде проводитися і надалі в тих будинках, де рівень оплати наданих послуг з управління будинком становить не менше 80%.

Володимир-Волинський. Офіційний сайт міста

Володимирі-Волинському в під’їздах міських багатоповерхівок міняють старі дерев’яні вікна на нові енергозберігаючі

Роботи проводяться КП “Управляюча житлова компанія” за кошти, акумульовані мешканцями за утримання будинків

Як розповідає директор управляючої житлової компанії Ігор Вишневський, на разі вдалося замінити 46 вікон, однак на цьому робота не завершується. Вже зараз нові вікна встановили у під’їздах будинків на вулицях Глушкова (2, 4, 17), Поліської Січі (51, 57), Ковельській (122, 112, 4). 

Заміна старих дерев’яних рам дасть можливість зберігати тепло у місцях загального користування, адже 20% енергії втрачається саме через вікна. У під’їздах багатоповерхівок, де такі роботи проведені, мешканці уже відчули позитивний результат.

“Роботи із заміни вікон продовжуємо й надалі, адже це  дуже важливий аспект в енергозбереженні. Зараз вони тривають на вулиці Сагайдачного,7 – там міняємо 6 вікон.

Наразі вдалося замінити 46 вікон, однак на цьому робота не завершується.

Уже замовили пластикові вікна для будинків на вулицях Ковельська (73, 101, 105) та Луцька (115). Також в планах провести заміну в деяких багатоповерхівках на вулицях Академіка Глушкова, Князя Василька та Роксолани”, – відзначив Ігор Вишневський.

Озвучена практика заміни вікон на пластикові буде проводитися і надалі в тих будинках, де рівень оплати наданих послуг з управління будинком становить не менше 80%.

Нагадаємо: під час брифінгу перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук зауважив, що цьогоріч  за Програмою підтримки ОСББ було використано більше мільйона гривень. Він також запевнив, що міська рада продовжить підтримувати ініціативи мешканців.

Джерело: Володимир-Волинський. Офіційний сайт міста
Telegram Channel