Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Ковельський театр-студія «10 ряд 10 місце» отримав нагороду на міжнародному фестивалі

Ковельських акторів було відзначено нагородою в номінації "За найкраще трактування патріотичної теми і висвітлення соціально гострих питань українського суспільства".

kovelrada.gov.ua

Ковельський театр-студія «10 ряд 10 місце» отримав нагороду на міжнародному фестивалі

Колектив взяв участь у II Міжнародному фестивалі аматорських театрів «Fortuna Fest» в Черкасах

Нещодавно Ковельський аматорський експериментальний театр-студія "10 ряд 10 місце" брав участь у IV Всеукраїнському та II Міжнародному фестивалі аматорських театрів «Fortuna Fest» в місті Черкаси, звідки повернувся з престижною нагородою, інформує Ковельська міська рада.

Театр-студія "10 ряд 10 місце" представив свою нову роботу - прем'єру філософсько-політичної драми - новелістичної трилогії "Поки прядеться нитка..." (за творами В.Гребенюка). Саме за цю постановку ковельських акторів було відзначено нагородою.

Мистецький захід був насичений подіями, серед яких карнавальна хода парад-аллє усіх колективів, урочисте відкриття, на якому ковельський театр презентував театрально-літературні ремінісценції за творами Вільяма Шекспіра, перевтілившись у найлегендарніших його персонажів.

У програмі - різноманітні вистави усіх форм і жанрів від театрів з усіх куточків України. А ще - неймовірно цікаві творчі зустрічі та майстер-класи з пластики, фехтування, акторської майстерності, вокалу, хореографії, сценічної мови, контактної імпровізації, сценічного руху й навіть сценічного падіння.

На цьому форумі театр-студія "10 ряд 10 місце" представив свою нову роботу - прем'єру філософсько-політичної драми - новелістичної трилогії "Поки прядеться нитка..." (за творами В.Гребенюка). Саме за цю постановку ковельських акторів було відзначено нагородою в номінації "За найкраще трактування патріотичної теми і висвітлення соціально гострих питань українського суспільства".

Номінанти обіцяють представити свою чергову успішну театральну роботу і на ковельській сцені.

Telegram Channel