Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Поблизу Львова впав літак. Загинули люди (Фото)

Сідав в аеропорту «Львів» на дозаправку.

https://www.facebook.com/Igor Zinkevych

Поблизу Львова впав літак. Загинули люди (Фото)

4 жовтня о 07:10 до ДСНС надійшла інформація, що при заході на посадку на відстані 13,7 км до міжнародного аеропорту "Львів" зник з радару транспортний літак Ан-12

Літак АН12, який летів до Львова і мав приземлитися в Аеропорту «Львів», ніби здійснив посадку біля цвинтару в Сокільниках, повідомляє депутат Львівської міськради  Ігор Зінкевич у фейсбуці. 

О 08:00 На борту ніби військового АН12 літака перебували 7 чоловік, наразі про стан чи потерпілих не відомо, але є інформація про загинувших

Наразі подробиці встановлюються, спец техніка і ДСНС виїхали на місце події

О 08:15 відомо, що є постраждалі і є загиблі, по передній інформації на борту вантажного літака АН12 було 7 людей екіпажу і кажуть за одного чоловіка пасажира.

На 08:30 стало відомо, що вантажний Ан 12. Летів з Віго (Іспанія) на Стамбул (Туреччина). Сідав в аеропорту «Львів» на дозаправку. У 6.45 зник зв'язок з екіпажем. Ведуться пошукові роботи. Смуга закрита на зліт і посадку. 

На місці працює 41 рятувальник та 7 одиниць техніки. Наразі подробиці встановлюються, спец техніка і ДСНС виїхали на місце події.

 

 

Telegram Channel