Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Працівники юстиції Волині запросили до себе майбутніх юристів

Майбутнім правникам було цікаво побачити, як працюють структурні підрозділи управління юстиції.

ГТУЮ у Волинській області.

Працівники юстиції Волині запросили до себе майбутніх юристів

Студенти відвідали структурні підрозділи управління та поспілкувалися із фахівцями відомства

Працівники юстиції Волині провели День відкритих дверей для студентів-юристів Луцького інституту розвитку людини університету «Україна», повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області.

Майбутні правники відвідали структурні підрозділи управління юстиції та поспілкувалися із працівниками відомства. Безпосередньо у робочих кабінетах студенти могли спостерігати за тим, як здійснюється робота відділів нотаріату, ДВС, ДРАЦСу, персоналу, управління державної реєстрації.

Безпосередньо у робочих кабінетах студенти могли спостерігати за тим, як здійснюється робота відділів нотаріату, ДВС, ДРАЦСу, персоналу, управління державної реєстрації.  

Посадовці відповідали на питання, що цікавили гостей, та коротко окреслили особливості своєї діяльності.

– Сподіваємося, що День відкритих дверей став по-справжньому пізнавальним і корисним для наших студентів. Ми намагалися якомога більше розповісти про роботу. Хочу підкреслити, що двері управління юстиції завжди відкриті для активних та ініціативних студентів, і ми чекаємо їх на вакантних посадах державної служби, — зазначив начальник управління Валентин Кухарик.

Telegram Channel