Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Куди направили гроші в Старовижівській ОТГ?

Депутати селищної ради розглянули близько 80 земельних питань.

starovyzhivska.gromada.org.ua

Куди направили гроші в Старовижівській ОТГ?

Проведено засідання чергової десятої сесії Старовижівської селищної ради сьомого скликання

На засідання прибули 16 депутатів із загального складу ради. Засідання розпочалося з привітання, присутніх в залі, педагогічних працівників з  Днем працівників освіти, який в цьому році відзначається 6 жовтня, повідомляє Старовижівська селищна рада.

На засіданні чергової сесії було розглянуто 85 питань. Першим розглядалося питання про внесення змін до рішення селищної ради «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».

Цим рішенням було спрямовано кошти на: придбання матеріалів та інвентарю для закладів дошкільної освіти ОТГ; придбання музичної апаратури для занять вокального гуртка центру дитячої та юнацької творчості; придбання озвучувальної апаратури для клубних закладів громади; на оплату послуг з виконання топографо – геодезичних робіт, зокрема топографо-геодезичну зйомку селища Стара Вижівка, з метою подальшого виготовлення генерального плану. Також кошти селищного бюджето було вирішено спрямувати і на інші цілі, які потребують вирішення. Таке рішення одноголосно підтримано всіма депутатами присутніми в залі.

Цим рішенням було спрямовано кошти на: придбання матеріалів та інвентарю для закладів дошкільної освіти ОТГ; придбання музичної апаратури для занять вокального гуртка центру дитячої та юнацької творчості; придбання озвучувальної апаратури для клубних закладів громади; на оплату послуг з виконання топографо – геодезичних робіт, зокрема топографо-геодезичну зйомку селища Стара Вижівка, з метою подальшого виготовлення генерального плану.  

Також на засіданні сесії внесено зміни до рограми соціально-економічного розвитку Старовижівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 – 2020 роки, в структуру Галиновільського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Посмішка» введено посаду асистента вихователя, затверджено положення про надання платних послуг закладами культури Старовижівської селищної ради.

Не підтримано депутатами проект рішення щодо виключення з числа службових трьохкімнатної квартири по вул. Лесі Українки, 12, кв. 1 в смт Стара Вижівка.

Окрім того, депутати селищної ради розглянули близько 80 земельних питань, що стосувалися розробки та затвердження проектів землеустрою, технічних документацій, передачі у власність громадянам земельних ділянок та ін.

Під час проведення сесії, хвилиною мовчання вшановано пам’ять нашого земляка, жителя села Мизове Юрія Тишика, який 3 жовтня загинув в зоні проведення ООС.

Telegram Channel