Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Сенцов про «формулу Штайнмаєра»: ви маєте розуміти, «що таке Путін»

Путін не віддасть Донбас на наших умовах. Якщо ви цього не розумієте, то значить ви не розумієте, що таке Путін», – підкреслив Сенцов.

УНІАН

Сенцов про «формулу Штайнмаєра»: ви маєте розуміти, «що таке Путін»

Сенцов зазначив, що узгодження питання виборів на Донбасі – "це все тактичні документи", але застеріг, що довіряти Путіну не можна

Звільнений після п'яти років незаконного утримання в Росії Олег Сенцов вважає, що президент РФ Володимир Путін «не віддасть Донбас на наших умовах». Про це колишній політв'язень сказав в інтерв'ю російській службі RFI, пише УНІАН.

Путін не віддасть Донбас на наших умовах. Він нас не відпустить – все, хлопці, йдіть у Євросоюз, ми тут самі розберемося. Ні, так не буде. Якщо ви цього не розумієте, то значить ви не розумієте, що таке Путін», – підкреслив Сенцов.

Він зазначив, що узгодження питання виборів на Донбасі ("формула Штайнмаєра") – «це все тактичні документи, які ведуть до миру». При цьому Сенцов застеріг, що довіряти Путіну не можна. «Переговори з приводу підписання цих угод ведуть президент і МЗС, уряд України, вони приймають рішення і несуть відповідальність. Я як член громадянського суспільства і народ України будемо дивитися, щоб вони зробили так, аби їхні угоди відповідали нашим запитам, не суперечили запитам народу України і нашій країні.

"Просто ви маєте розуміти таку просту річ: Путін не віддасть Донбас на наших умовах. Він нас не відпустить – все, хлопці, йдіть у Євросоюз, ми тут самі розберемося. Ні, так не буде. Якщо ви цього не розумієте, то значить ви не розумієте, що таке Путін», – підкреслив Сенцов.

Telegram Channel