Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У неділю під час ворожого обстрілу загинув український воїн, ще одного – поранено

Герою слава!

Фото прес-центру штабу ООС.

У неділю під час ворожого обстрілу загинув український воїн, ще одного – поранено

6 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 25 разів порушили режим припинення вогню

Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї.

Крім того, порушуючи Мінські угоди противник навмисне обстріляв ділянку розведення сил і засобів в районі населеного пункту Золоте зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. Про це інформує прес-центр штабу ООС на своїй сторінці у Facebook.

За минулу добу внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, а ще один – отримав поранення. Стало відомо, що поліг за Україну військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу Іван Дейкун.

Поліг за Україну військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу Іван Дейкун.

Іван Дейкун – уродженець міста Южноукраїнськ, загинув в районі Красногоровки Донецької області.

За інформацією ЗМІ, 41-річного старшого солдата вразило кілька куль, випущених з великокаліберного кулемета. Він помер на місці від больового шоку та втрати крові.

Від початку нинішньої доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню, здійснивши обстріл неподалік Травневого з міномета калібру 82 мм та стрілецької зброї.

Впродовж нинішньої доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було.

Telegram Channel