Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
З початку року на Камінь-Каширщині виникло 80 пожеж

Рятувальники вкотре закликають жителів району дотримуватись правил пожежної безпеки.

Pixabay

З початку року на Камінь-Каширщині виникло 80 пожеж

Під час апаратної наради в Камінь-Каширській РДА обговорили питання про стан забезпечення пожежної безпеки населених пунктів Камінь-Каширського району

З відповідною інформацією виступив т. в. о. начальника Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Роман Багнюк.

Цього року сталося на 16 пожеж більше, ніж торік.

– Станом на сьогодні з початку 2019 року на території Камінь-Каширського району виникло 80 пожеж (за аналогічний період 2018 року – 64 пожежі), в наслідок чого загинула одна людина (у 2018 році – 3 людини). Впродовж пожежонебезпечного періоду зафіксовано 11 пожеж в екосистемах на теренах Сошичненської, Осівецької, Видертської та Тоболівської сільських рад. Дані пожежі ліквідовано, не допустивши до масштабного розповсюдження, – повідомляє Роман Володимирович. – Протягом поточного року працівниками Камінь-Каширського РВ УДСНС проведено 39 попереджувальних рейдів щодо недопущення несанкціонованого спалювання посуші. Також здійснюється агітаційно-роз’яснювальна робота серед населення стосовно забезпечення належного стану пожежної безпеки на території району.

Telegram Channel