Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Священник з Волині звернувся до Президента з проханням «відвернути горе»

Макарій Дядюсь: «Я проти розведення військ!»

IrynaKabanova

Священник з Волині звернувся до Президента з проханням «відвернути горе»

Колишній отець Жидичинського монастиря, який нині провадить своє священиче служіння у м. Волноваха Донецької області б'є на сполох через можливе розведення військ

Про це священнослужитель Макарій Дядюсь написав у фейсбуці. 

Але як Ви захищаєте права громадян України, які живуть в ОРДЛО, яких вбивали і вбивають, яких мордують в «ямах» катують? І тих які ви лишите на загибель коли відведете війська!

«Сьогодні в новинах та на наших теренах батьківщини відбувається щось жахливе. Коли ти переживаєш за мир та не залежність України, а також не байдужий до їх громадян, не маєш права просто мовчати! Не хочу говорити про формулу Штайнмайєра, вона виглядає як розіграшна карта для наших політиків, а не для нас з вами українців. Хочу звернути увагу про відведення військ… за що болить і дійсно переживає серце… бо сам сьогодні живу недалеко від лінії розмежування і сьогодні уже до нас приходять сепаратисти та погрожують що прийдуть «їхні» та нас усіх українців повбивають. Хочу щоб кожен українець (особливо ті що живуть поблизу лінії зіткнення) підняв свій голос проти розведення військ. Не хочу чути байки, що нас захистять, і щоб ми не переживали… Хто захистить якщо військові відступлять? Ви, пане Президенте, є гарантом нашої держави та кожного українця. Добре що ви почали переживати за кожного військового щоб повернути з полону і щоб залишилися живими. Адже війська для того створені що бути захисниками мирного населення від ворогів. Але як Ви захищаєте права громадян України, які живуть в ОРДЛО, яких вбивали і вбивають, яких мордують в «ямах» катують? І тих які ви лишите на загибель коли відведете війська! Якщо мій голос для вас важливий: Я ПРОТИ РОЗВЕДЕНЯ ВІЙСЬК! Будемо мовчати зараз, завтра будемо отримаємо горе. Бути миру та добру!», - написав Макарій Дядюсь.

Джерело: Макарій Дядюсь
Telegram Channel