Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Тетяна Тричук 14 років за кермом... рейсового автобуса

Волинь-нова

Тетяна Тричук 14 років за кермом... рейсового автобуса

Сучасні  жінки все частіше  ламають стереотип про «слабку стать» й активно підкорюють традиційно  чоловічі професі

Успішна жінка одночасно зайнята і задоволена своєю справою. Так можна охарактеризувати підприємицю Тетяну Тричук, жительку села Кортеліси Ратнівського району. Уже понад десяток років вірний товариш пані Тетяни – рейсовий автобус, на якому об’їздила чи не всі закутки рідної Ратнівщини.

Оцінивши стан ринку праці та власні перспективи працевлаштування, Тетяна Тричук  вирішила спробувати втілити у життя давні мрії щодо започаткування власної справи і поєднати хобі з реальною можливістю заробітку. З березня 2005 року до тепер вона успішно реалізовує себе, як приватний підприємець у сфері надання послуг пасажирських перевезень, розширюючи напрямки діяльності, залучивши до справи всю сім’ю.

Упродовж чотирнадцяти років за кермом маршрутки траплялося всяке: тож я вмію і відремонтувати, і з пасажирами поладнати, – усміхається пані Тетяна.

Щодня пані Тетяна долає сотні кілометрів. Не зважаючи на погоду, її пасажири вчасно опиняються в потрібному місці.

– Упродовж чотирнадцяти років за кермом маршрутки траплялося всяке: тож я вмію і відремонтувати, і з пасажирами поладнати, – усміхається пані Тетяна. – Вони для мене за стільки років стали рідними.

Тетяна Тричук – приклад справжньої української бізнес-леді. Під час ведення підприємницької діяльності вона тісно співпрацює з Ратнівською районною філією Волинського Обласного Центру Зайнятості. На запрошення фахівців відвідує семінари для роботодавців. Нині у пані Тетяни 6️ одиниць техніки, тож неодноразово зверталася щодо укомплектування наявних вакансій. Скористалася й підприємиця послугою служби зайнятості щодо  відшкодування єдиного внеску.

«Фахівці служби бажають їй та всій родині лише успіхів, адже їхня справа – приносить людям користь», - зазначають у центрі зайнятості. 

Джерело: Волинський обласний центр зайнятості
Telegram Channel