Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
До реабілітаційного комплексу у Боратині завітали нідерландські колеги

Іноземці отримали позитивні враження від перебування на Волині.

Агапе Україна

До реабілітаційного комплексу у Боратині завітали нідерландські колеги

Медперсонал реабілітаційного комплексу «Агапе» переймав закордонний досвід. Іноземні колеги завітали до Боратина, де й відбулося навчання

Про це повідомляють на офіційній сторінці реабілітаційного комплексу Агапе Україна у фейсбуці. 

«Аби бути професіоналом своєї справи, потрібно постійно навчатися та поглиблювати знання серед спеціалістів як із рідної країни, так і з-за кордону. Саме тому відповідальна за реабілітацію у РК «Агапе» Світлана Гусєва запросила медичних працівників із Європи завітати до комплексу та поділитися власним досвідом», – йдеться у дописі.

До слова, за плечима в нідерландок десятки років роботи у медсестринстві, а саме – 24 та 28, відповідно.

У вересні дві медсестри з Нідерландів – Аня де Хаан та Евелін Шіпперен – завітали до України, зокрема, на Волинь. Впродовж двох тижнів вони ділилися корисними знаннями та навичками з персоналом «Агапе». До слова, за плечима в нідерландок десятки років роботи у медсестринстві, а саме – 24 та 28, відповідно. Нині ж вони працюють у реабілітаційному комплексі невеликого містечка Утрехт.

Гості з-за кордону залишилися позитивно враженими від усього побаченого та зауважили:

– Попри те, що в Україні загалом і в «Агапе», зокрема, не завжди доступні певні препарати або засоби особистого медичного догляду, яких повсякденно потребують люди з інвалідністю, лікарський та доглядацький персонал закладу дбайливо та якісно виконують свою роботу.

На завершення свого перебування Аня де Хаан та Евелін Шіпперен разом із членом правління Української асоціації фізичної терапії та фізичним терапевтом військово-медичного центру Західного регіону Олесею Каландяк (Lesya Kalandyak) навідалися до Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи.

Напередодні від’їзду чарівні медсестри приготували смачну вечерю по-нідерландськи та пригостили нею усю команду й пацієнтів Реабілітаційного комплексу «Агапе». Окрім того, їм настільки сподобалося в Україні, що пообіцяли якнайшвидше приїхати сюди знову.

Telegram Channel