Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Камінь-Каширщині батьки на один день стали вчителями

Партнерство — заради дитини.

Газета «Полісся»

На Камінь-Каширщині батьки на один день стали вчителями

Як два крила у птаха, що допомагають йому вільно літати в безмежному просторі, так сім’я і школа створюють оптимальне навчальне середовище для вільного та повноцінного розвитку особистості школяра. Їх співпраця є важливою умовою ефективної навчально-виховної роботи, спрямованої на створення атмосфери доброзичливості і взаєморозуміння

Можна сказати, що школа і сім’я, батьки і вчителі — єдине ціле, діяльність якого орієнтована на дитину, її навчання, виховання, розвиток, становлення.

Тільки у тісній співпраці педагогів і батьків можна досягнути успіху у справі виховання і навчання школярів.

З метою залучення батьків до співпраці у справі навчання та виховання підростаючого покоління 4 жовтня у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Грудки був реалізований проєкт  «Партнерство — заради дитини». На один день у нашій школі відбулися великі зміни – до роботи узявся новий педагогічний колектив! Тати і мами проводили уроки, години спілкування у 1-11 класах. Це були неперевершені уроки доброти, життєвої мудрості, досвіду. До цього дня батьки старанно готувалася, продумували все до останньої дрібниці, аби він став цікавим для усіх членів шкільної родини. Упродовж  дня батьки  контролювали навчально-виховний процес. «Навіть через 20 років мрії збуваються», — поділилася своїми враженнями голова батьківського комітету Ірина Демчик, яка в дитинстві мріяла стати вчителькою. Цей день приніс багато позитивних вражень та емоцій як для учнів та учителів, так і для батьків.  На завершення свята теплими словами і святковим концертом учні школи привітали своїх наставників та батьків з професійним святом — Днем працівника освіти.

Школа – велика родина, що нагадує бджолиний вулик.

Дирекція школи та педагогічний колектив щиро дякують усім батькам, які допомогли втілити проєкт в життя.

Школа – велика родина, що нагадує бджолиний вулик. Тут кожен займається своєю справою: вчителі навчають, виховують, учні навчаються, розвиваються, вдосконалюються, батьки підтримують та співпрацюють з нами.

Тому  сподіваємося, що  проєкт «Партнерство — заради дитини» стане доброю традицією у нашій школі!

Лист Світлани ДЕМ’ЯНІК, заступника директора з виховної роботи ЗОШ села Грудки надрукувала районна газета «Полісся».

Партнерство — заради дитини.
Telegram Channel