Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Міський голова Володимира-Волинського зустрівся із рідними українських Героїв

Петро Саганюк наголосив, що вшанування і увіковічення пам’яті загиблих військових – це не просто обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх Героїв, які віддали життя за Україну. 

volodymyrrada.gov.ua

Міський голова Володимира-Волинського зустрівся із рідними українських Героїв

Напередодні Дня захисника України, у міській раді відбулася зустріч Петра Саганюка із рідними загиблих в антитерористичній операції воїнів

Від імені громади міста Петро Саганюк висловив співчуття родинам, що втратили своїх близьких, та запевнив, що Володимир-Волинський пам’ятає своїх Героїв. Він також вручив грошові винагороди рідним загиблих військовослужбовців.

Очільник міста подякував присутнім за подвиг їхніх батьків, синів, чоловіків та зичив їм Божого благословення і захисту Богородиці, сили духу і наснаги з гідністю та честю пройти всі випробування, які випали на їхню долю, не втративши надії і віри у краще майбутнє.

Представники міської ради разом з родичами загиблих у АТО побували на Федорівському кладовищі, де поклали квіти і запалені лампадки до могил полеглих за незалежність та територіальну цілісність України. 

«Дуже хотілося б, щоби це ви вітали свої рідних, але так розпорядилася доля і сьогодні вітання з Днем захисника України, святом Покрови Пресвятої Богородиці ви приймаєте від нас. Хай прийдуть мир і спокій в нашу державу, а пам’ять про захисників буде вічною», – відзначив міський голова.

Після зустрічі представники міської ради разом з родичами загиблих у АТО побували на Федорівському кладовищі, де поклали квіти і запалені лампадки до могил полеглих за незалежність та територіальну цілісність України. 

Джерело: Офіційний сайт Володимир-Волинської міськради.
Telegram Channel