Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Володимирі-Волинському змагались козаки

Тягнути важку техніку – робота для справжніх козаків.

volodymyrrada.gov.ua

У Володимирі-Волинському змагались козаки

14-го жовтня в рамках відзначення Дня захисника України та Дня Українського козацтва у Володимирі-Волинському провели змагання справжніх богатирів «Козацькі розваги»

Змагання для сильних духом і тілом, витривалих, мужніх, міцних козаків відбулися у парку «Слов’янський», інформує Володимир-Волинська міська рада.

Помірятись силою зголосились 4 команди: працівники ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», які брали участь в АТО, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, військові 39-го окремого зенітного ракетного полку та 14-ої окремої механізованої бригади.

Чоловіки переносили 2 мішки по 40 кілограмів кожен, перетягували автобус на відстань 30 метрів, перекидали колесо на швидкість, виштовхували суперників за межі поля за допомогою жердини і тягнули линву. 

Під аплодисменти глядачів та груп підтримки учасники переходили від однієї вправи до іншої. Вони, як і годиться справжнім козакам, із гідністю виконували складні завдання – на задоволення власних амбіцій та демонструючи справжню козацьку силу та міць. Чоловіки переносили 2 мішки по 40 кілограмів кожен, перетягували автобус на відстань 30 метрів, перекидали колесо на швидкість, виштовхували суперників за межі поля за допомогою жердини і тягнули линву.

Лідери змінювалися з кожним конкурсом, поступово набираючи ту чи іншу кількість балів, проте в загальному підсумку найбільша сума балів визначила переможців – ними стали володимир-волинські рятувальники.

Друге місце здобули військові 39-го окремого зенітного ракетного полку, третє – представники птахофабрики, четверте – 14 ОМБр.

Учасники змагань були нагороджені грошовими призами, подяками, а переможці – кубками.

Telegram Channel