Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Вишиванку, стяг і різьблене яйце привезли бійцям 14-ї бригади на Луганщину земляки

КНЯЗІВСЬКА БРИГАДА - примножимо велич і славу нашого покровителя, князя Романа Великого!

14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого

Вишиванку, стяг і різьблене яйце привезли бійцям 14-ї бригади на Луганщину земляки

Учора у 14 окремій механізованій бригаді, яка виконує завдання за призначенням на Луганщині, відбулися урочистості, під час яких командир нашої військової частини полковник Сергій Войченко привітав особовий склад із Днем Захисника України та присвоєнням нашій бригаді Почесного найменування імені князя Романа Великого!

Після внесення Бойового Прапору 14 окремої механізованої бригади зі стрічкою Почесного найменування та Державного Гімну у виконанні бригадного оркестру, всі присутні хвилиною тиші вшанували загиблих побратимів, які віддали життя, захищаючи Україну…

Бійці Князівської бригади приймали вітання та нагороди від командувача Операції Об’єднаних Сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка та командира оперативно-тактичного угрупування «Північ», які особисто вручив командир ОТУ генерал-майор Олег Мікац.

 

 Командир князівської бригади полковник Сергій Войченко вручив грамоти та Відзнаками командира 14 окремої механізованої бригади ім.князя Романа Великого.

Присягаємо примножувати військову славу та здобутки нашого покровителя князя Романа Великого, українського козацтва та воїнів УПА! Разом - до Перемоги!

Приймали ми вітання і від наших земляків із Володимира-Волинського, де дислокується наша князівська бригада! Перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук, який прибув в район проведення Операції Об’єднаних Сил, від міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка, від себе особисто та від громади нашого рідного міста, привітав командира нашої військової частини та її особовий склад із знаменною подією в житті нашої Князівської бригади! Вручив командиру бригади полковнику Сергій Войченку вишиту сорочку, яку вишила мама одного з наших загиблих побратимів, стяг Володимира-Волинського та унікальний витвір мистецтва нашого земляка Анатолія Бойка, якого називають волинським Фаберже, - різьблене гусяче яйце, оздоблене сріблом. На знак вдячності полковник Сергій Войченко вручив гостям пам’ятні шеврони бригади.

 

 Дякуємо всім, хто розділив з нами радість свята Захисника України та урочисту мить присвоєння бригаді почесного найменування імені князя Романа Великого!

Присягаємо примножувати військову славу та здобутки нашого покровителя князя Романа Великого, українського козацтва та воїнів УПА! Разом - до Перемоги!

 

 

Telegram Channel