Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Кожному волинському мисливцепі по 1 зайцю, а лисиць, єнотів і вовків – без ліку

Днями полювання – при індивідуальному полюванні – можуть бути усі дні тижня.

lisvolyn.gov.ua

Кожному волинському мисливцепі по 1 зайцю, а лисиць, єнотів і вовків – без ліку

2 листопада в мисливських угіддях області стартує сезон колективного та облавного полювання на копитних, а 3 листопада – на хутряних звірів

Беручи до уваги післясезонний облік зайців та зважаючи на значну кількість мисливців області, а також враховуючи пропускну спроможність мисливських угідь, користувачами прийнято рішення, що на зайця русака полювання буде проводитись тільки у неділю, інформує Волинське ОУЛМГ.

Денна норма відстрілу одним мисливцем – 1 заєць. Норми відстрілу  лисиці, єнотовидного собаки та вовка – не лімітовані. Сезон полювання на зайця триватиме до 29 грудня 2019 року, на інші перераховані хутряні види – до 23 лютого 2020 року включно.

Денна норма відстрілу одним мисливцем – 1 заєць. Норми відстрілу  лисиці, єнотовидного собаки та вовка – не лімітовані.  

Колективне та облавне полювання на кабанів, оленів і козуль переважна більшість користувачів мисливських угідь Волині розпочнуть з 2 листопада і триватиме воно у такі терміни: колективне та облавне на козулю – до 29 грудня включно; на самців кабанів та його молодняк, здатний до самостійного існування, по 29 січня 2020 року включно.

Днями полювання – при індивідуальному полюванні – можуть бути усі дні тижня, при колективному та облавному – тільки субота та неділя.

Принагідно Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства рекомендує мисливцям, які ще не встигли обміняти контрольні картки, поспішити із цим завданням.

Telegram Channel