Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сільський голова організував флешмоб - «Селу Піддубці - столітні дуби» (Фото)

І найменші не відставали від дорослих!

facebook.com/Анна Савюк

Сільський голова організував флешмоб - «Селу Піддубці - столітні дуби» (Фото)

22 жовтня сільський голова Борис Горбатюк та депутат сільської ради Олександр Колошва привезли у Піддубцівський ДНЗ саджанці дубів

Саджати в Піддубцях дуби - це думати про внуків і правнуків, про те, що вони побачать, як і ми, столітні дуби при мирному небі, - зазначив очільник громади. «Селу Піддубці - столітні дуби!» - оголосив Борис Горбатюк девіз флешмобу і привіз молоді саджанці у дитячий садок. 

 

 Долучитися до доброї справи колектив та маленькі вихованці. Працівники та діти з великою радістю вийшли висаджувати молоді дерева. Позитивні емоції та хороша атмосфера панували під час роботи.

Як просто піднятись нам всім на добрі справи, як просто шукати теми, які нас згуртовують і єднають.

 

 «Я знаю що було важко....Земля суха і тверда...копати ямки - це піт і мозолі, це час витрачений на те, чи прийметься саджанець завтра...А його треба поливати і доглядати...Наші хлопці на фронті викопали заради Перемоги і Миру тисячі кілометрів окопів, тисячі копанірів і бліндажів і Вони витратили свій час і частинку життя, а хтось віддав життя і здоров'я, заради майбуття України. Дуб росте довго і його потрібно берегти, берегти як Україну, як свою родину і дітей. Дякую всім, хто підтримав флешмоб, всім хто підтримає його завтра... Як просто піднятись нам всім на добрі справи, як просто шукати теми, які нас згуртовують і єднають. Дитячому садку - від найменьшого, до керівника - повага і шана!» - зазначив Борис Горбатюк.

 

 

Telegram Channel