Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Позбуватися зайвих кілограмів можна і на природі (Фото, відео)

Будьте здорові!

фото Олексадра ФІЛЮКА

Позбуватися зайвих кілограмів можна і на природі (Фото, відео)

Добігає завершення третій сезон спільного проєкту Луцького спортивного клубу «Плаза» і «Газети Волинь», який має назву «Скинемо зайве». Фітнес-тренер Ольга Філюк задоволена наполегливістю й дисциплінованістю своєї команди

 

Напружені тренування, правильне харчування, здорові звички дали змогу кожній з учасниць проєкту відчути позитивний результат: усі стали стрункішими, бадьорішими, активнішими. А маленькою винагородою для дівчат, які до сьомого поту працюють у спортзалі, стають заняття на природі.

Учасниці проєкту «Скинемо зайве» поєднують приємне і корисне. 

Ось і цього погожого осіннього дня учасниці проєкту «Скинемо зайве» поєднують приємне і корисне — тренуються і відпочивають у чудовій місцині поблизу Луцька. У лісі в  Гаразджі дзвенять веселі голоси. На сьогодні тренер  Ольга Філюк запропонувала комплекс вправ для зміцнення м'язів ніг.

 

 Свіже повітря, активний відпочинок сприяють доброму апетиту. Але щоб пікнік не позначився на фігурах, подбали про те, аби їжа була не тільки смачною, а й корисною. І тут  дівчата проявляють ще й свої кулінарні таланти.

 

 –Такі виїзди зміцнюють командний дух, додають учасницям проєкту наснаги, –каже Ольга Філюк. –Адже худнути потрібно з позитивними думками і гарним настроєм.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel