Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Чому Михайличенко не виходив до бровки поля під час матчу із «Шахтарем»? (Відео)

Тільки що Денис Попов вколотив переможний гол у ворота Андрія П’ятова.

Фото Youtube.com.

Чому Михайличенко не виходив до бровки поля під час матчу із «Шахтарем»? (Відео)

Головний тренер київського «Динамо» про вчорашню перемогу над «гірниками»

У середу відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка України. Головний із них пройшов у Києві, де місцеве «Динамо» у додатковий час здолало донецький «Шахтар» – 2:1 (1:0 – Сергій Сидорчук, 22 хв.; 1:1 – Тарас Степаненко, 90 +2; у додатковий час – 2:1 – Денис Попов, 1090 хв.).

Що сказав про матчу головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко?

– Важко аналізувати гру відразу, по гарячих слідах. На мій погляд, вийшла гра гідна фіналу. Обидва суперники показали добротний футбол. Було багато емоцій, хороших моментів. Я радий, що ми продовжуємо боротьбу за Кубок України, показавши, вважаю, хороший футбол. Шкода, що не змогли, маючи передумови для контратак, довести їх до логічного завершення. В цілому команда зіграла надійно.

– Сьогодні «Динамо» вперше перемогло «Шахтар» у Кубку на стадії плей-оф. Чи звертали ви увагу на цю невтішну статистику?

– Узагалі не звертав. Від вас про це лише й почув. І, думаю, ця статистика нічого б не змінила. Як правило, різні серії матчів колись закінчуються. Для нас добре, що це сталося сьогодні.

Я радий, що ми продовжуємо боротьбу за Кубок України, показавши, вважаю, хороший футбол.

– Чи думаєте ви, що сьогодні «Динамо» зіграло найкраще в атаці за час вашої роботи з командою?

– Ні, не думаю, тому що було дуже багато передумов для хороших контратак, які виникали у нас. Сьогодні забито два м'ячі, тож про гру в атаці краще говорити, коли забито трошки більше. Мені здалося, що ми непогано виходили в контратаки, і якби розпоряджалися м'ячем краще, було б набагато більше моментів і, можливо, голів.

– Чи не вважаєте, що потрібно розводити «Динамо» і «Шахтар» в Кубку України до півфіналу?

– Ні. Я так не вважаю. Всі повинні бути в рівних умовах. Так, це був не фінал, але був справжній кубковий матч. Кубок повинен залишатися Кубком, як і в інших країнах - Англії, Німеччини.

– Чому ви не підказуєте команді біля бровки поля?

– Не думаю, що, якби я це робив, мене хтось чув би, крім четвертного арбітра. Ми намагаємося доносити інформацію до гравців перед матчем і в перерві. Але якщо є необхідність внести коригування по ходу матчу – ми цією можливістю теж користуємося.

Telegram Channel