Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Рівному презентували територіальне управління Служби судової охорони

Нині в управлінні триває конкурсний відбір на 92 посади атестованих співробітників.

Територіальне управління Служби судової охорони в Рівненській обл

У Рівному презентували територіальне управління Служби судової охорони

Реформа охорони судів розпочалася ще у 2015 році після ліквідації спецпідрозділу  «Грифон». Його функції тимчасово було покладено на Національну поліцію і Національну гвардію України. Тепер ж забезпечувати громадський порядок у судах буде Служба судової охорони

Про перші результати реформи у Рівненській області і плани на найьлижче майбутнє розповів начальник територіального управління Служби судової охорони Віктор Мороз: «Зокрема,  до кінця цього року ми плануємо укомплектувати необхідним спорядженням 105 працівників підрозділів охорони, які забезпечуватимуть правопорядок у 6-ти судах Рівненщини. Це суди, які в першу чергу, потребують посиленої безпеки: Апеляційний, Господарський суди області, Рівненський окружний адміністративний суд, Північно-західний апеляційний господарський суд, Рівненський і Рівненський районний суди».

Координувати діяльність відділів служби будуть заступники начальника управління Андрій Семків, Андрій Шевчук та Олександр Грицюк. 

Основними завданнями служби є: підтримання громадського порядку в суді, запобігання проявам неповаги до суду та їх припинення, охорона приміщень суду. 

Основними завданнями служби є: підтримання громадського порядку в суді, запобігання проявам неповаги до суду та їх припинення, охорона приміщень суду, органів та установ системи правосуддя, виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів і членів їх сімей, працівників апарату суду, забезпечення безпеки учасників судового процесу.

Нині в управлінні триває конкурсний відбір на 92 посади атестованих співробітників.

Під час проходження служби працівникам  обіцяють: зарплату в 11 тисяч гривень на місяць, здобуття вищої освіти під час проходження служби, можливість професійного розвитку і зрост, пенсійне забезпечення після 25-ти років служби, медичне обслуговування.

Молодих, активних, спортивних і свідомих громадян, людей з досвідом роботи охоронця, бодігардів, учасників бойових дій, як чоловіків. так і жінок закликають приєднуватися до лав Служби судової охорони.

Валентин Ставський

Telegram Channel