Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Шахтар» у наддраматичному матчі вириває нічию в загребського «Динамо» – 3:3! (відео)

Це було щось!

Фото: obozrevatel.com

«Шахтар» у наддраматичному матчі вириває нічию в загребського «Динамо» – 3:3! (відео)

У цій зустрічі, здається, було все...

«Динамо» (Загреб, Хорватія) – «Шахтар» (Донецьк, Україна) – 3:3 (0:1 – Алан Патрік, 13 хв.; 1:1 – Бруно Петкович, 25 хв.; 1:2 – Лука Іванушец, 83 хв.; 1:3 – Аріян Адемі, 89 хв.; 2:3 – Жуніор Мораєс, 90+3 хв.; 3:3 – Тете, 90+8 хв. (з пенальті))

Ліга чемпіонів. Група С. 4-й тур. 6 листопада 2019 року. Загреб. Стадіон «Максимір». Головний суддя Фелікс Брих (Німеччина).

У наддраматичному поєдинку в Загребі донецький «Шахтар» у дивовижний спосіб вириває нічию в місцевого «Динамо» і продовжує боротьбу за путівку в 1/8 Ліги чемпіонів.

У наддраматичному поєдинку в Загребі донецький «Шахтар» у дивовижний спосіб вириває нічию в місцевого «Динамо» і продовжує боротьбу за путівку в 1/8 Ліги чемпіонів.

Почалася зустріч за сценарієм українського клубу. Вже на 13-й хвилині Алан Патрік з передачі Жуніора Мораєса відправляє м'яч у ворота Домініка Ліваковича. Проте на екваторі першого тайму Бруно Петкович відновлює рівновагу на табло.

Рахунок 1:1 тримався аж до завершального відрізку матчу. А потім події почали розвиватися з карколомною швидкістю.

Спочатку команди обмінялися... вилученнями. Одержали по другому «гірчичнику» і пішли відпочивати Нікола Моро і Марлос.

А невдовзі, як вже здавалося, свято повноправно прийшло на вулицю загребського клубу. Спочатку Лука Іванушец виводить господарів поля уперед, а невдовзі Аріян Адемі робить рахунок 3:1...

У цій ситуації вже починало здаватися, що в порятунок «гірників» не вірить навіть найоптимістичніша частина їхніх уболівальників. І даремно!!!

На 90+3 хвилині Жуніор Мораєс після подачі Віктора Коваленка ударом головою скорочує відставання в рахунку до мінімуму. Гравці «Шахтаря» прагнуть якнайшвидше встановити м'яч в центрі поля, проте голкіпер «Динамо» відверто підло заважає їм прибрати футбольний снаряд до рук.

Нарешті гра відновлюється. В атаку біжить навіть Андрій Пятов. І саме на ньому загребці й заробляють пенальті у власні ворота. Щоправда, остаточне рішення Фелікс Брих приймає лишень хвилини за три після епізоду – переглянувши відеоповтор.

Йде 90+8 хвилина зустрічі. Пробивати береться Тете. За 19-річного бразильця відверто лячно – оченята у нього нервово «бігають». І голкіпер суперника таки вгадує напрямок удару – проте не дотягується до м'яча!

Феноменальні 3:3 у практично безнадійній ситуації, які залишають «Шахтар» у боротьбі за путівку в 1/8 Ліги чемпіонів!

Дивимося найцікавіші моменти першого тайму:

А тепер переглядаємо кращі епізоди другого тайму:

В іншому поєдинку групи С італійська «Аталанта» зіграла внічию 1:1 з «Манчестер Сіті». Англійці в перерві поміняли у воротах Едерсона на Клаудіо Браво, який на 81-й хвилині одержав червону картку. Голкіперів на лаві запасних «МанСіті» не лишилося, тож довелося догравати з польовим гравцем на воротах. Щоправда, витиснути з цього дивіденди Руслану Маліновському (який якраз і вийшов на завершальні хвилини) і компанії не вдалося.

Турнірна таблиця групи С
М Команда І В Н П М О
1 «Манчестер Сіті» 4 3 1 0 11–2 10
2 «Шахтар» 4 1 2 1 7–9 5
3 «Динамо» (Загреб) 4 1 2 1 9–7 5
4 «Аталанта» 4 0 1 3 3–12 1

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel