Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Вишневі видали збірку творів місцевих авторів

Книга містить найкращі поетичні, прозові та драматичні твори різних поколінь громади

vyshniv-rada.gov.ua

У Вишневі видали збірку творів місцевих авторів

Видання «Слова, слова... ,агато вас, чи мало...» проілюстроване вишнівськими художниками

Про ідею провести в громаді конкурс поетів та прозаїків «Волині-новій» розповів заступник сільського голови, начальник гуманітарного відділу Вишнівської ОТГ Василь Стрільчук.

– Коли замість кількох робіт, які ми сподівалися отримати, надійшло близько 50 поетичних та прозових творів, ми розгубилися, – зізнався Василь Іванович. – Тож створили комісію, яка й визначила, що ці твори увійдуть до книжки «Слова, слова... багато вас, чи мало...». Деякі автори надсилали до 10 віршів. Але для видання вибрали по два-три твори 18 авторів. Серед поезії та прози є й одна п’єса феєрично-фантастичнго характеру.

Деякі автори надсилали до 10 віршів. Але для видання вибрали по два-три твори 18 авторів. Серед поезії та прози є й одна п’єса феєрично-фантастичнго характеру.  

До слова, наймалодший з них – учень 4 класу, а найстаршому перевалило за 70. Видання ілюстрували місцеві художники. Є вже матеріал і на друге видання.

Книжку видали частково за бюджетні кошти, частково за спонсорські. «Слова, слова... багато вас, чи мало...» вийшло тиражем 100 примірників.

Telegram Channel