Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Молодий волинянин матиме дах над головою

Денис Кучеренко зареєстрований у помешканні бабусі, яке не придатне для проживання, тому комісія рекомендувала саме цьому юнаку надати житло.

ФОТО: Ковельська міська рада

Молодий волинянин матиме дах над головою

У Ковелі громадська комісія з житлових питань вирішила надати однокімнатну квартиру юнакові-сироті Денису Кучеренку

Заступник начальника служби у справах дітей з питань опіки та піклування Микола Гупік поінформував про ситуацію з придбанням та розподілом соціального житла для дітей- сиріт у нинішньому році.

На обліку щодо поліпшення житлових умов перебуває дві особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У Ковелі діє міська цільова соціальна програма забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування і осіб з їх числа на 2017-2021 роки. На ці потреби цьогоріч з обласного та міського бюджетів в рівних частках виділено кошти державної субвенції в розмірі 500 тис.грн. За них придбане соціальне житло.

На обліку щодо поліпшення житлових умов перебуває дві особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Денис Кучеренко зареєстрований у помешканні бабусі, яке не придатне для проживання. Комісія рекомендувала саме цьому юнаку надати куплену однокімнатну квартиру загальною площею 25,5 кв.м. Відповідний проєкт рішення буде внесено на розгляд виконкому 14 листопада, повідомляє сайт Ковельської міської ради.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel