Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Волинь» переграє «Рух» і здобуває сьому поспіль перемогу! (Відео)

Оце воно!

Фото: facebook.com/FCVolynLutsk/

«Волинь» переграє «Рух» і здобуває сьому поспіль перемогу! (Відео)

Матч у Луцьку завершився з рахунком 3:2

«Волинь» (Луцьк) – «Рух» (Львів) – 3:2 (1:0 – Анатолій Ульянов, 5 хв.; 1:1 – Данііл Кондраков, 30 хв.; 2:1 – Василь Курко, 65 хв.; 3:1 – Денис Кожанов, 69 хв.; 3:2 – Юрій Копина, 85 хв.)

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 17-й тур. 9 листопада 2019 року. Луцьк. Стадіон «Авангард». Головний суддя І. Бондар.

Луцька «Волинь» в рамках 17-го туру Чемпіонату України з футболу в Першій лізі приймала львівський «Рух». «Жовто-чорні» їхали на «західноукраїнське дербі» в статусі потенційного лідера першості – адже до цього туру команда зі Львова втратила найменшу кількість очок з-поміж усіх учасників першості.

Але ж хіба «червоно-білі» не козаки, і хіба це не вони підійшли до цього поєдинку, маючи шестиматчеву переможну серію?!

Але ж хіба «червоно-білі» не козаки, і хіба це не вони підійшли до цього поєдинку, маючи шестиматчеву переможну серію?!

Вже на п'ятій хвилині Анатолій Ульянов виводить «хрестоносців» уперед, пепеправивши м'яч у ворота Романа Мисака після подачі зі стандарту Младена Бартуловіча.

Щоправда, на 30-й хвилині найкращий бомбардир у складі «Руха» Данііл Кондраков рахунок зрівнює. 

Проте майже відразу після цього гості лишаються в меншості. За грубий фол проти Дениса Кожанова «червону» одержує корінний лучанин та вихванець «Волині» Роман Никитюк.

Та ще до перерви склади команд урівнялися: другого «гірчичника» побачив перед собою наш Міха Горопевшек.

Знову схилити шальки терезів на свою користь господарям вдалося вже у середині другого тайму. Спочатку Василь Курко скористався пасом того ж таки Ульянова і вивів свою команду вперед. А за якихось чотири хвилини Сіаваш Хагназарі віддає пас-цукерочку на Кожанова, і Денис забиває 11-й гол у нинішній першості – 3:1!

Щоправда, за п'ять хвилин до завершення поєдинку Юрій Копина – після подачі кутового і не надто вдалої гри голкіпера лучан Владислава Леванідова – один м'яч таки відквитав. Тож підсумкові 3:2 і вже сьома поспіль перемога «Волині»!

Лучани набирають 34 очки і піднімаються на друге місце в турнірній таблиці. Попереду лише «Металіст 1925», в якого на один пункт більше.

Щоправда, завтра лучан може обійти «Оболонь-Бровар». В заключному матчі туру столичний колектив (у якого нині теж 34 очки) гратиме на виїзді з аутсайдером першості «Черкащиною».

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel