Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Засновниця «Креативної книги» видала книгу для дітей

Слухайте цікаву казку від відомої мисткині.

youtube.com

Засновниця «Креативної книги» видала книгу для дітей

«Крамниця часу» Олени Медвєдєвої вже у всіх книгарнях Рівного

«Крамниця часу» - дитяча казка від відомої рівненської майстрині, яка вишиває книги, Олени Медведєвої. У ній розповідається про чарівну крамницю, де люди купують собі час, а він буває різний: вечірній і ранковий, минулий, теперішній і майбутній, з різним кольором і запахом.

 

 Казка сподобається дітям старшого дошкільного та молодшого шкільного віку.

До речі, незабаром Олена Медведєва обіцяє зустрітися зі своїми читачами в одній з книгарень «Рівнекниги».  

Знаю, що дитині не завжди хочеться читати. Досить часто у неї є бажання просто слухати. І це природно.

А купити її казку можна у книгарнях Рівного: «Слово» на Соборній, 57 (майже Театральна площа), «Дружба», «Знання» на майдані Незалежності, «Просвіта» на Київській, 17 або «Книги» на Соборній, 316 (район пивзаводу).

«До уваги читача - казка-новела, яка пропонує повірити у диво, що зветься «Тут і Тепер». Між рядками твору причаїлась цінність часу, про яку так оригінально до сьогодні ще ніхто не розповідав. Уявіть собі, в одній крамниці жителі сонячної країни купують десятками років минулий час, кільканадцятьма кілограмами майбутнє, а от теперішнє ніхто й не запитує. І причини такої нерентабельності товару ніхто не може пояснити. Одного разу до магазину завітала дівчинка неземної краси, яка бажала придбати лише теперішній час. Що спонукало її до такого кроку? Книжка «Крамниця часу» відкриває цю таємицю...» - розповідає про власне творіння Олена Медведєва. – Дякую добрим людям, котрі брали участь у цьому творчому проекті: редакція тексту - Неоніла Дибяк, Сергій Пантюк;  художник ілюстрації - Наталія Серветник. Окреме спасибі за натхнення Людмилі Герус».

Окрім того Олена Медвєдєва озвучила власну казку, її можна послухати на Ютуб-каналі мисткині.

«Знаю, що дитині не завжди хочеться читати. Досить часто у неї є бажання просто слухати. І це природно. Сама полюбляю слухати аудіокниги», - зізнається Олена Медведєва.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel