Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На околицях Маріуполя підірвався на міні комбриг 128-ї ОГШБр, полковник Коростельов

Як же ж так?!

Фото: depo.ua

На околицях Маріуполя підірвався на міні комбриг 128-ї ОГШБр, полковник Коростельов

Разом із ним був командир одного із взводів

На Донбасі напередодні на міні підірвалися комбриг 128 Закарпатської бригади Євген Коростельов та командир одного з взводів підрозділу.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Facebook голови Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павла Кириленка та на 0312.ua

Військові підірвалися на околицях Маріуполя. Обидва військові живі. Комбригу довелося ампутувати праву стопу і ліву гомілку. Він на апараті штучного вентиляції легенів, в тяжкому, але стабільному стані.

Комбригу довелося ампутувати праву стопу і ліву гомілку. Він на апараті штучного вентиляції легенів, в тяжкому, але стабільному стані.

У його підлеглого множинні осколкові поранення, відомо, що він в стані середньої важкості.

Про інцидент раніше повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко, зазначивши, що трагедія сталася не в районі розведення сил.

Пряма мова: «Сьогодні вдень (12 листопада – ред.) вони виконували бойове завдання в глибині ротних та опорних пунктів і підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Одному відірвало стопу й перебило гомілку, в іншого - відкритий перелом колінного суглобу й множинні вогнепальні осколкові поранення ноги».

Євген Коростельов очолив 128 огшбр у вересні, раніше полковник Коростельов був начальником артилерії – заступником командира 25-ї окремої повітряно-десантної бригади ДШВ.

Telegram Channel