Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Слуги народу» вирішили відправити волинського нардепа на дзюдо

Під час штурханини Герус явно програвав напористому Ляшку.

Скрін з відео

«Слуги народу» вирішили відправити волинського нардепа на дзюдо

Фракція «Слуга народу» вирішила відправити голову комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрія Геруса на дзюдо після його бійки з лідером «Радикальної партії» Олегом Ляшком

Про це сказав голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія журналістам, передає Depo.ua.

Арахамія вважає, що Герус мав першим вдарити Ляшка. «По-моєму, він повинен був зарядити в ніс Ляшку відразу ж після слова «здрастє», – сказав він.

«По-моєму, він повинен був зарядити в ніс Ляшку відразу ж після слова «здрастє», – сказав Арахамія. 

Він також заявив, що у фракції вирішили відправити Геруса на тренінг по дзюдо. «Провели (бесіду, – ред.) І навіть вирішили направити його на тренінг з дзюдо, в спортивну секцію», – сказав Арахамія.

Нагадаємо, 6 листопада лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко зустрів у аеропорту «Бориспіль» Андрія Геруса, з яким подискутував і навіть побився.

Також повідомлялося, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка із депутатом фракції «Слуга народу» Андрієм Герусом. Бійку лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка з нардепом від «Слуги народу» Андрієм Герусом кваліфікували як погроза або насильство щодо державного діяча.

Telegram Channel