Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Андрій Шевченко заявив, що в поєдинку із сербами збірна України боротиметься за право бути «сіяною»

Триматимемо кулаки!

Фото: Gazeta.ua

Андрій Шевченко заявив, що в поєдинку із сербами збірна України боротиметься за право бути «сіяною»

Головний тренер заявив, що усі гравці готуються до матчу

17-го листопада збірна України завершить відбір Євро-2020 виїзним матчем проти Сербії. Перед грою з журналістами поспілкувався наставник Андрій Шевченко. Про це повідомляє gazeta.ua з посиланням на sport.ua.

У всіх все нормально, всі готуються. У Коноплянки була температура, але вже все нормально. Тренуватиметься.

«У всіх все нормально, всі готуються. У Коноплянки була температура, але вже все нормально. Тренуватиметься.

Для нас важливий матч, тому що з точки зору жеребкування нам важливо бути сіяними. І для цього потрібно зіграти добре. Однозначно нам не вистачатиме наших фанів. Думаю, була домовленість між федераціями. Якщо є конфлікти, то їх потрібно гасити. Але нашу збірну чекає важливий матч, і ми з повагою ставимося до збірної Сербії.

Я не думаю, що можна говорити про помсту за 0:5. У Львові у нас була мотивація перемогти, і ми це зробили. Не завжди рахунок відображає суть гри. Але нам теж важливо заробити очки, ми думаємо про жеребкування. Серби ж продовжують боротися за 2-е місце і вихід на Євро.

Ще достатньо часу до Євро, багато що може змінитися. Зараз я не бачу сенсу думати про стратегію. Потрібно хоча б дочекатися жеребкування. Однозначно у нас будуть контрольні матчі до Євро, і у гравців, в тому числі молодих, будуть шанси показати себе».

Telegram Channel