Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Більше сотні юних каратистів змагалися за першість Волині

Чиновники побажали спортсменам успіху!

lutskrada.gov.ua

Більше сотні юних каратистів змагалися за першість Волині

Відкритий турнір Волинської області “Західний кордон” з кіокушинкай карате зібрав у спортивній залі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні більше ста учасників

Ці змагання організувала ГО «Дитячий спортивний клуб «Кордон» за підтримки Луцької міської ради та Луцького прикордонного загону.

На урочисте відкриття турніру, аби привітати організаторів, спортсменів та їх батьків, завітали радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Костянтин Петрочук та депутат міської ради Євгеній Ткачук.

Міська рада подарувала громадській організації «Дитячий спортивний клуб «Кордон» борцівський килим татамі.

«Один із пріоритетних напрямків в роботі міської ради є підтримка спорту, а особливо дитячо-юнацького, - наголосив у вітальній промові Ігор Поліщук. - Коли діти займаються спортом, то, таким чином, ми їх забираємо з вулиці, оберігаємо від шкідливих звичок та від постійного просиджування за комп’ютером. Спорт формує характер та такі риси, як бажання перемагати та долати труднощі, дисциплінує дітей та робить їх успішними. Дуже важливо підтримувати дитячо-юнацький спорт, залучати до занять якомога більше дітей та підлітків для того, щоб вони були здоровими, як фізично, так і морально. Адже в майбутньому ці заняття спортом, ця дисципліна, це бажання працювати і тримати себе в рамках, створює базу, щоб діти були успішними і працювали на благо нашого міста та нашої країни».

Аби спортсменам було комфортніше займатися улюбленою справою, міська рада подарувала громадській організації «Дитячий спортивний клуб «Кордон» борцівський килим татамі.

Джерело: Відділ інформаційної роботи міської ради.
Telegram Channel