Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Горохівщині зіткнулися три автомобілі

Горохівські поліцейські з’ясовують деталі ДТП і  закликають усіх, хто стає учасниками дорожнього руху бути уважними, пам’ятаючи, що береженого Бог береже.

Pixabay

На Горохівщині зіткнулися три автомобілі

Минулого вівторка у селі Терешківці сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій від зіткнень потерпіли водії і пасажири відразу трьох машин

Тривожне повідомлення в чергову частину Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області надійшло о 6 годині 58 хвилин. За попередньою інформацію, житель селища Мар’янівка, який був за кермом  Ауді і рухався в сторону Луцька, обганяв фуру. В ці хвилини по зустрічній смузі  їхав автомобіль «Рено Трафік».

Найбільше постраждав 57-річний водій «ауді», в якого діагностували численні переломи. 

На жаль, зіткнення уникнути не вдалося. Більше того, минуло лише кілька хвилин, як зокрема й через погану видимість, спричинену сильним туманом, у дві пошкоджені автівки врізався «опель комбо».

На щастя, учасники ДТП уникнули непоправної трагедії, однак усі вони були доставлені в Горохівську ЦРЛ із травмами різних ступенів тяжкості.

Найбільше постраждав 57-річний водій «ауді», в якого діагностували численні переломи. В салоні цього легковика було дві 47-річні пасажирки.  27-річного водія Рено, який мешкає на Ковельщині, рідні забрали в тамтешню лікарню.  «Опелем» кермував 76-річний лучанин, який їхав із дружиною.

Відомості про аварію внесено до єдиного реєстру  досудових розслідувань за статтею 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху».

Леся ВЛАШИНЕЦЬ

Telegram Channel