Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У Ковелі відбувся творчий вечір почесного громадянина міста Анатолія Семенюка

Під час свята звучало багато музики та поезії.

Іван КОВЕЛЬСЬКИЙ

У Ковелі відбувся творчий вечір почесного громадянина міста Анатолія Семенюка

Про повагу до винуватця свята, відомого літератора засвідчив повний зал шанувальників

Ведучі творчого вечора Ольга Бичковська та Олена Місюра вдало «скомпонували» сценарій заходу, в якому не було пустослів’я, формалізму, казенщини. Художньо-мистецькими засобами їм вдалося передати і біографію ювіляра, і головні його здобутки у творчості, і плани.

Дійство тривало понад дві години, але ніхто не втомився.
Дійство тривало понад дві години, але ніхто не втомився. 

Напередодні ювілею світ побачила нова збірка поезій «Клич сизокрилої чайки».

Доповненням до розказаного і показаного стала книжкова виставка «З любов’ю по життю», де експонували праці Анатолія Семенюка – прозові, драматичні, поетичні, документальні, яких налічувалося понад 20. А напередодні ювілею світ побачила нова збірка поезій «Клич сизокрилої чайки».

Вітальні слова на адресу ювіляра виголосили міський голова Олег Кіндер, його заступник Ігор Прокопів, голова районної ради Андрій Броїло та його заступник Олександр Пасенковський, депутат обласної ради Віктор Козак, директор ТзОВ «Редакція газети «Вісті Ковельщини» Микола Вельма, голова товариства «Творчий світ» Віра Семеній, начальник районного відділу культури Тетяна Матяшук, директор ЦБС Галина Божик, а також друзі Тетяна Заболотна, Василь Волинчук, Світлана Омельчук, Олена Місюра та багато багато інших.

Іван КОВЕЛЬСЬКИЙ

Telegram Channel