Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Підтримаймо чарівну волинянку Ольгу Яренчук

Вболіваймо за Олю та бажаймо успіху у досягненні своєї мети!

Фото з фейсбук-сторінки конкурсу

Підтримаймо чарівну волинянку Ольгу Яренчук

У Краматорську, на Донеччині, розпочався щорічний відкритий конкурс для дівчат з інвалідністю «Краса без обмежень». Серед фіналісток — наша землячка, ковельчанка

Ольга Яренчук працює прес-секретарем ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» та позаштатним кореспондентом газет «Вісті Ковельщини», «Сила духу», «Благовіст», є студенткою першого курсу факультету журналістики Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука.

 

Також дівчина є членом збірної Волині з паралімпійської гри БОЧА. Захоплюється вишиванням, бісероплетінням та в'язанням гачком.

Після тривалого відбіркового туру до фіналу вийшли 12 дівчат на інвалідних візках з різних куточків України. Ковельчанка Ольга — учасниця під № 2.

Ольга є членом збірної Волині з паралімпійської гри БОЧА. Захоплюється вишиванням, бісероплетінням та в'язанням гачком. 

Голосування проходитиме також і в соціальній мережі фейсбук в групі з 24 по 29 листопада (підписуйтесь та стежте за групою...) «Краса без обмежень»/ «Мужність без обмежень».

Програма свята передбачає: підготовку та репетиції, змагання з боулінгу, пейнтболу, кулінарний батл; пресконференція для ЗМІ, запис відеопрезентації, фотосесії, відвідування соціальних закладів Донецької області, фінал конкурсу.

Вболіваймо за Олю та бажаймо успіху у досягненні своєї мети! Підтримаймо її голосуванням у мережі фейсбук! , -закликають члени ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії», а також редакція газети «Вісті Ковельщини».

Telegram Channel